Diensten

Al 25 jaar creëren wij meer en betere natuur met de inzet van onze nieuwe kansen medewerkers. Van ontwerp, aanleg en beheer tot opleiding, workshops en bio-recyclage: wij zijn van alle landschappen thuis.

Lees hier meer over onze diensten. Aarzel niet om ons te contacteren met al uw vragen.

contacteer ons

Iso800-Kleine-Revoluties-Pro-Natura-92
Landschapsinrichting & beheer

Met het grootste respect voor mens en milieu ontwerpen wij duurzame inrichtingsplannen voor projecten waar beleving en biodiversiteit centraal staan! Wij zijn uw partner van idee tot uitvoering. Bekijk al onze diensten of neem meteen contact op om uw droomlandschap werkelijkheid te maken.

lees meer

DSC_0263-2
Groenafval = grondstof

Onze landschapsactiviteiten genereren heel wat groenafval. Afval die we nuttig willen inzetten voor de bio-industrie. Daarom experimenteren we al geruime tijd met de valoriatie van biomassa-reststromen. We werken reeds samen met diverse partners maar zoeken steeds partners die afnemer willen worden van onze voorbehandelde reststromen. Lees verder of contacteer ons meteen voor een samenwerking!

lees meer

DSC_0999
Eco-ateliers bij Pro Natura

Wil je dat werkelijk iedereen mee is met jullie duurzaamheidsverhaal? Trek dan met de collega’s en het management de natuur in! Pro Natura organiseert creatieve personeelsactiviteiten die niet alleen zorgen voor een toffe teamsfeer maar ook iedereen warm maken voor een verduurzaming van de bedrijfsvoering. Dit is de perfecte opstap naar verdere samenwerking. We bieden ateliers in spelvorm aan én inleefmomenten samen met onze landschapsploegen.

lees meer

DSC 0532
Opleiding & examencentrum

Jouw kennis en kunde van boomveltechnieken bestendigen met een certificaat? Of als beginner veilig aan de slag met een kettingzaag? Als erkend opleiding en examencentrum bieden wij onze medewerkers en externen de kans om zich te professionaliseren in het veilig werken met de kettingzaag. Volg een opleiding bij onze geattesteerde lesgevers of plan je examen in om het ECC-certificaat te behalen.

lees meer

In 2022 rapporteren we alweer ons fameuze duurzaamheidsverlsag. De eerste drie duurzaamheidsrapporten werden door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) verkozen tot ‘beste duurzaamheidsrapport – andere organisaties’.


Heb je een klacht? Dan kan je die indienen via [email protected]

Download het rapport

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief