Belevingstuinen

Tuinen, parken en groene plekjes waar beleving met alle zintuigen centraal staat! Pro Natura geeft een zinvolle invulling aan uw stuk grond: samen tuinieren in volkstuinen, speelnatuur voor de kleinsten en therapeutische tuinen voor ouderen,… Wij werken een concept op maat uit en zijn van ontwerp tot aanleg uw partner.

contacteer ons

IMG 7943
Volkstuinen

De centrale doelstelling bij zowel bestaande als nieuwe volkstuinen, is de verhoging van de sociale cohesie, de realisatie van een ontmoetingsplaats tussen verschillende generaties en culturen en het creëren van een goede groepsdynamiek, met een zelfstandig voortbestaan als eindstreven.

lees meer

2019 MG 0236 Luc Leys
Therapeutische tuinen

Een therapeutische tuin biedt ouderen een veilige ruimte om te genieten, tot rust te komen, te bewegen en geliefden te ontmoeten.


lees meer

HAL 201404 warande speelnatuur 10
Speelnatuur

Niets leuker dan ploeteren in de modder, zandkastelen bouwen, klauteren over boomstronken,…! Speelnatuur is een verzamelterm voor natuurlijke speelaanleidingen om grote avonturen te beleven.

lees meer

Begraafplaats erpe mere
Groene begraafplaatsen

Van een grauw en grijs kerkhof naar een groen begraafpark dat rust en nieuw leven ademt! Pro Natura heeft een betaalbaar omvormingsconcept ontwikkeld dat bestaande kerkhoven transformeert in groene, ecologische en duurzame begraafplaatsen. Dankzij de aanzienlijk lagere beheerskosten na de omvorming verdient de gemeente deze investering na enkele jaren terug.

lees meer

In 2022 rapporteren we alweer ons fameuze duurzaamheidsverlsag. De eerste drie duurzaamheidsrapporten werden door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) verkozen tot ‘beste duurzaamheidsrapport – andere organisaties’.


Heb je een klacht? Dan kan je die indienen via [email protected]

Download het rapport

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief