Innovaties

Contactpersoon

Innovatie is één van de speerpunten van de bedrijfsvoering van Pro Natura. Om onze strategische doelstellingen (werk én natuur) ten volle te verwezenlijken zijn we steeds op zoek naar nieuwe economische activiteiten die Pro Natura als groep versterken. Ontdek hier onze nieuwste diensten en projecten. Wilt u samenwerken of heeft u zelf een innoverend concept in gedachten? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

contacteer ons

Groepsfoto transparant lage resolutie
Centrale Aankoop voor Sociale Economie (CASE)

CASE is een aankoopassistent voor de ruime sociale sector in Vlaanderen en Brussel. CASE wil haar leden helpen om kosten te besparen in hun aankopen, zodat ze meer middelen overhouden om te investeren hun maatschappelijk en sociaal doel (o.a. meer sociale tewerkstelling creëren)

lees meer

DSC_0263-2
Groenafval = grondstof

Onze landschapsactiviteiten genereren heel wat groenafval. Afval dat we nuttig willen inzetten voor de bio-industrie. Daarom experimenteren we al geruime tijd met de valorisatie van groene reststromen. We werken reeds samen met diverse partners maar zoeken steeds partners die afnemer willen worden van onze voorbehandelde reststromen. Lees verder of contacteer ons meteen voor een samenwerking!

lees meer

Ian baldwin 98706 unsplash
GRASSIFICATION

Een huis bouwen met vezels uit bermgras en verwarmen met duurzame en goedkope energie uit datzelfde gras? Science fiction? Wensdroom? Realiteit voor GRASSIFICATION!

lees meer

We rapporteren elke twee jaar over onze resultaten en uitdagingen. de eerste drie duurzaamheidsrapporten werden door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) verkozen tot ‘beste duurzaamheidsrapport – andere organisaties’.


Download het rapport

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief