Nieuws

Nieuws van bij ons

https://pronatura.be/photos/Schermafbeelding-2020-12-16-om-13.29.28.png
Designer of the year zet ploeg arbeidszorg en biomassa van Pronatura in bij project ONTketen

Fier de leverancier te zijn van natuurvezels uit onze groenafval stromen voor Sep, Designer of the year 2020.

lees meer

https://pronatura.be/photos/nieuws-15-jaar-Dassenveld-website-4_201127_125600.png
Japanse Duizendknoop succesvol bestrijden? Zó!

Het natuurpark van Dassenveld in Halle is een onbekend, maar zeer verrassend en mooi stukje natuur midden in een bedrijvenzone. Stad Halle gaf Pro Natura in 2005 carte blanche om het stukje ‘wildernis’ waar niemand veel natuurwaarde in zag, te beheren. Dokus, ecoloog en werfleider bij Pro Natura, geeft ons een inkijk in hoe zijn INL-ploeg tewerkgaat:

lees meer

https://pronatura.be/photos/foto-nieuwsflash-nov2020-website.png
Pro Natura Nieuwsflash november 2020

Opnieuw: omdat er zoveel medewerkers en realisaties zijn om fier over te zijn, omdat Pro Natura informeert, investeert, innoveert en places to be creëert.

lees meer

https://pronatura.be/photos/plexi-3.jpg
Pro Natura staat voor... veilig werk maken van natuur

Veilig werk maken van natuur, hoe we dat doen? Door al onze medewerkers op te roepen om zorg te dragen voor zichzelf, voor elkaar. Door dit dagelijks onder de aandacht te houden. #SamenTegenCorona #DoeMee

lees meer

https://pronatura.be/photos/Spoor2-en-Pro-Natura-14102020.jpg
Spoor2 en Pro Natura groeien samen naar een circulair modelbedrijf

Het is officieel: samen met Spoor2 groeit Pro Natura naar een circulair modelbedrijf. Spoor2 is algemeen gekend door HR-expertise in het begeleiden van doelgroepmedewerkers en Pro Natura wordt gevierd om ecologische knowhow en innovatiespirit. Samen tellen we zo’n 600 medewerkers, waarvan 80% arbeiders.

lees meer

https://pronatura.be/photos/IMG_1788_201016_105401.JPG
Spiksplinternieuwe speelnatuur 'Robin Woet' in Dendermonde

Dat Pro Natura ook gespecialiseerd is in de aanleg van biodiverse belevingsnatuur, kan je ontdekken en beleven in speelbos 'Robin Woet' in Dendermonde. Onze ploeg zorgde voor een versterkte burcht, een hangmat, totems, een podium, verschillende klimparcours, een door een lokale kunstenaar ontworpen sprookjespuzzel, een windgong...

lees meer

https://pronatura.be/photos/IMG_4837-2.JPG
Pro Natura Nieuwsflash

Dat er zoveel medewerkers en realisaties zijn om fier over te zijn, dat Pro Natura leert, innoveert, places to be creëert en informeert.

lees meer

https://pronatura.be/photos/IMG_3956.JPG
Finalist VOKA miK-Klimaatambassadeur Vlaams-Brabant

VOKA Vlaams-Brabant gaat jaarlijks samen met de provincie Vlaams-Brabant op zoek naar een klimaatambassadeur. Pro Natura is een van de finalisten omdat ons sociaal economiebedrijf al 26 jaar pionier is in ontwerp en aanleg van biodiverse belevingsnatuur en ecologisch groenonderhoud.

lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief