Nieuws

Nieuws van bij ons

https://pronatura.be/photos/54df738a87badc7300f33fed6f41c1e5.jpg
Pro Natura staat voor... bewust en sociaal ondernemen

Dat we bij Pro Natura kiezen voor bewust en sociaal ondernemen, weet Provincie Vlaams-Brabant. In de herfsteditie van MAG Vlaams-Brabant lees je het verhaal van onze INL-ploegbaas Sering Secka.

lees meer

https://pronatura.be/photos/oran-pakt-de-beuk-in.JPG
Ingepakte beuk

Dit is Oran, werfleider bij Pro Natura. Enkele weken geleden vertoefde hij een paar uren hard werkend in een reuzegrote oude beuk in een privébos in Bellingen. Vroeger werd die omringd door populieren. Hun beste tijd zat erop en ze werden geveld. De statige beuk bleef onbeschermd achter en begon tekenen van zonnebrand te vertonen. Zo stoer en toch niet opgewassen tegen hitte. Pro Natura schoot in actie.

lees meer

https://pronatura.be/photos/tobias-weinhold-hXPomXrpUP0-unsplash.jpg
Pro Natura gaat internationaal

Bij de vorige edities van de Award Best Belgian Sustainability Report won Pro Natura drie keer op rij. Natuurlijk zijn we fier dat we andere organisaties zo ideeën geven om duurzaamheid in hun missie en doelstellingen op te nemen. En het gaat verder dan onze landsgrenzen, ons duurzaamheidsrapport prijkt als 'best-in-class example' op de website van Accountancy Europe.

lees meer

https://pronatura.be/photos/Schermafbeelding-2020-06-15-om-13.57.19.png
Onze vezels in de krant...

Nieuwsgierig naar hoe biomassa omgezet kan worden in grondstoffen? Zo ook Het Laatste Nieuws!

lees meer

https://pronatura.be/photos/DSC_0980.JPG
Pro Natura inspireert mee!

Welzijn en welbevinden verhogen door de natuur? Het kan op heel veel manieren. In je privé- en in je werkomgeving. Alleen en samen. Studenten van de Arteveldehogeschool brachten praktijken en methodieken met natuur als partner in kaart met dit bachelorproject.

lees meer

https://pronatura.be/photos/plexi-2.jpg
Pro Natura vs corona

Tijdens de coronacrisis bleef Pro Natura Werk maken van Natuur. Aanvankelijk was dat - noodgedwongen - op een lager pitje. We werkten met kleine ploegen omdat een heel aantal van onze arbeiders niet veilig op de werf geraakte. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, hielpen de ondersteunende diensten en het management een handje op terrein. Ondertussen zijn we weer helemaal compleet.

lees meer

https://pronatura.be/photos/leefschool.jpg
Groen op de koer

Scholencampus De Tandem in Eeklo wil meer groen op de koer! De grijze saaie betonvlakte moet vanaf dit schooljaar wijken voor een groene en levendige speelplaats voor alle leerlingen.

lees meer

https://pronatura.be/photos/kerstboom-herplanten.png
Geef je kerstboom een tweede leven

Een (echte) Denneboom kan voor velen niet ontbreken tijdens de kerstfeesten. Maar wat doe je na de feesten met jouw boom?

lees meer

https://pronatura.be/photos/caley-dimmock-_HCpwe1-Prc-unsplash.jpg
Beste wensen voor 2020

2020 wordt het jaar van Pro Natura! Lees hier wat we voor jou in petto hebben.

lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief