Nieuws

Nieuws van bij ons

https://pronatura.be/photos/foto-nieuwsflash-nov2020-website.png
Pro Natura Nieuwsflash november 2020

Opnieuw: omdat er zoveel medewerkers en realisaties zijn om fier over te zijn, omdat Pro Natura informeert, investeert, innoveert en places to be creëert.

lees meer

https://pronatura.be/photos/plexi-3.jpg
Pro Natura staat voor... veilig werk maken van natuur

Veilig werk maken van natuur, hoe we dat doen? Door al onze medewerkers op te roepen om zorg te dragen voor zichzelf, voor elkaar. Door dit dagelijks onder de aandacht te houden. #SamenTegenCorona #DoeMee

lees meer

https://pronatura.be/photos/Spoor2-en-Pro-Natura-14102020.jpg
Spoor2 en Pro Natura groeien samen naar een circulair modelbedrijf

Het is officieel: samen met Spoor2 groeit Pro Natura naar een circulair modelbedrijf. Spoor2 is algemeen gekend door HR-expertise in het begeleiden van doelgroepmedewerkers en Pro Natura wordt gevierd om ecologische knowhow en innovatiespirit. Samen tellen we zo’n 600 medewerkers, waarvan 80% arbeiders.

lees meer

https://pronatura.be/photos/IMG_1788_201016_105401.JPG
Spiksplinternieuwe speelnatuur 'Robin Woet' in Dendermonde

Dat Pro Natura ook gespecialiseerd is in de aanleg van biodiverse belevingsnatuur, kan je ontdekken en beleven in speelbos 'Robin Woet' in Dendermonde. Onze ploeg zorgde voor een versterkte burcht, een hangmat, totems, een podium, verschillende klimparcours, een door een lokale kunstenaar ontworpen sprookjespuzzel, een windgong...

lees meer

https://pronatura.be/photos/IMG_4837-2.JPG
Pro Natura Nieuwsflash

Dat er zoveel medewerkers en realisaties zijn om fier over te zijn, dat Pro Natura leert, innoveert, places to be creëert en informeert.

lees meer

https://pronatura.be/photos/IMG_3956.JPG
Finalist VOKA miK-Klimaatambassadeur Vlaams-Brabant

VOKA Vlaams-Brabant gaat jaarlijks samen met de provincie Vlaams-Brabant op zoek naar een klimaatambassadeur. Pro Natura is een van de finalisten omdat ons sociaal economiebedrijf al 26 jaar pionier is in ontwerp en aanleg van biodiverse belevingsnatuur en ecologisch groenonderhoud.

lees meer

https://pronatura.be/photos/Qfor-kwaliteitslabe-nieuws-website.jpg
Qfor kwaliteitslabel voor Pro Natura

Pro Natura is erkend volgens de Qfor auditmethode met module voor ProcessScan voor onze dienstverlening Learning: coaching van doelgroepmedewerkers binnen activiteiten in landschapsinrichting en ecologische groenopdrachten.

lees meer

https://pronatura.be/photos/54df738a87badc7300f33fed6f41c1e5.jpg
Pro Natura staat voor... bewust en sociaal ondernemen

Dat we bij Pro Natura kiezen voor bewust en sociaal ondernemen, weet Provincie Vlaams-Brabant. In de herfsteditie van MAG Vlaams-Brabant lees je het verhaal van onze INL-ploegbaas Sering Secka.

lees meer

https://pronatura.be/photos/Ontwerp-zonder-titel-3.jpg
Fiere partner van...

Pro Natura is fiere partner geworden van de beweging 'Samen Voor Biodiversiteit.be'. Ons eerste wapenfeit waarmee we deze fantastische beweging in de kijker zetten is dit infobord dat binnenkort hooilanden in het beheer van Pro Natura siert.

lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief